Si̇ncanda Pati̇ Parka Vatandaşların İlgi̇si̇ Yüksek

Spread the love

ANKARA’NIN SİNCAN BELEDİYESİNCE SOKAK HAYVANLARININ BESLENME, BARINMA, TEDAVİ VE BAKIMLARI İÇİN HİZMETE KAZANDIRILAN PATİ PARK’A VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR.

Si̇ncanda Pati̇ Parka Vatandaşların İlgi̇si̇ Yüksek
Yayınlama: 01.11.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Sincan Belediyesince sokak hayvanlarının beslenme, barınma, tedavi ve bakımları için hizmete kazandırılan Pati Park’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ankara’nın en büyük hayvan bakımevi Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ilçeye kazandıran Sincan Belediyesi, hayvan dostu projelerine bir yenisini daha ekleyerek Pati Parkı hizmete açtı. 550 metrekarelik parkuru ile merak uyandıran Pati Park’ta hayvanların rahatça koşup oynaması için özel alanlar oluşturuldu.

Etrafı çam ağaçları ile çevrili yaklaşık 3 buçuk dönüm arazi üzerine kurulan Pati Park’ta; eğitim parkuru ve ziyaretçilerin oturup köpek gösterilerini izleyip dinlenebileceği banklar inşa edildi.

550 metrekarelik alana sahip parkurda; rampa, tünel, tahterevalli, platform, atlama barları, zıplama daireleri, denge yürüyüş tahtası, çember ve slalom bulunuyor. Hayvanlar bu parkurda koşup oynayarak hem eğitim alıyor hem de stres atıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.