Si̇ncan Beledi̇yesi̇, Kreş Açmaya Devam Edi̇yor

Spread the love

ANKARA’NIN SİNCAN BELEDİYESİ, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE “LEYLAK” İSMİ VERİLEN KREŞİ AÇMASININ ARDINDAN MUSTAFA KEMAL MAHALLESİNDE İNŞA EDİLEN MENEKŞE KREŞİNİ DE DÜZENLENEN TÖRENLE AÇTI.

Si̇ncan Beledi̇yesi̇, Kreş Açmaya Devam Edi̇yor
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Sincan Belediyesi, geçtiğimiz günlerde “Leylak” ismi verilen kreşi açmasının ardından Mustafa Kemal Mahallesinde inşa edilen Menekşe Kreşini de düzenlenen törenle açtı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan annelere verdiği sözü tutarak, kısa sürede tamamlanan kreşlerin açılışını gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Ercan önce Leylak Kreşini ardından da Menekşe kreşinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Menekşe Kreşinin ilk öğrencilerinin gösterisi ile de keyifli anlar yaşandı.

“Çocuklarımız ağız tadıyla güzel eğitimler görsünler”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, burada yaptığı konuşmada, kreşler açmaya devam edeceklerini ve çocukların en iyi eğitimleri alması için çaba sarf edeceklerini belirterek, “Burada çocuklarımız ağız tadıyla güzel eğitimler görsünler. Aileleri inşallah bu işten memnun olurlar. Tabii amacımız vatandaşı memnun etmek. Çocuğundan yaşlısına ve gencine kadar herkese dokunabilmek. Bu anlamda gerçekten ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Hiçbir bahane kılmadık ve hiçbir gerekçeye sığınmadık. Hamdolsun çok iş yaptık. Gençlik merkezleri, millet kıraathaneleri, köy konakları ve yüzme havuzları yaptık” ifadelerine yer verdi.

Kreşin açılışına ise Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.