Si̇lah Üreten Şahsın Evi̇ne Operasyon: 13 Ruhsatsız Tabanca Ve Si̇lah Parçaları Ele Geçi̇ri̇ldi̇

Spread the love

ADANA’DA YÜREĞİR POLİSLERİ BİR EVE YAPTIĞI OPERASYONDA 13 ADET RUHSATSIZ TABANCA VE SİLAH YAPIMINDA KULLANILAN TORNA MAKİNESİ İLE ÇOK SAYIDA SİLAH PARÇASI ELE GEÇİRDİ. OLAYLA İLGİLİ BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Si̇lah Üreten Şahsın Evi̇ne Operasyon: 13 Ruhsatsız Tabanca Ve Si̇lah Parçaları Ele Geçi̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Adana’da Yüreğir polisi bir eve yaptığı operasyonda 13 ruhsatsız tabanca ve silah yapımında kullanılan torna makinesi ile çok sayıda silah parçası ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yüreğir Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, H.K. isimli bir kişinin evinde silah yaptığı ve çok sayıda ruhsatsız tabanca olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler bunun üzerine söz konusu şüphelinin Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi’ndeki evine operasyon yaptı.

Operasyonda şüpheli H.K. gözaltına alınırken evinde yapılan aramalarda adeta cephanelik çıktı. Silah yapımında kullanılan torna makinesi ve diş açma yağı ile silah yapımında kullanılan 34 parça ele geçirildi.

Bunları yanı sıra yapılmış vaziyette 13 farklı ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.