Si̇i̇rtte Muhtarlara Promosyon Müjdesi̇

Spread the love

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ KÖY, MAHALLE MUHTARLARI VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE YÖNELİK BANKA PROMOSYON İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Si̇i̇rtte Muhtarlara Promosyon Müjdesi̇
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-
Spread the love

Siirt İl Özel İdaresi köy, mahalle muhtarları ve İl Genel Meclis üyelerine yönelik banka promosyon ihalesini gerçekleştirdi.

Siirt İl Özel İdaresinde yapılan açık arttırma usulü ihalesi sayesinde Siirt’te ilk defa muhtarlara ve İl Genel Meclis üyelerine promosyon verileceği belirtildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzulllah Canpolat’ın başkanlığında yapılan banka promosyon ihalesine dört bankanın katıldığı öğrenildi.

Siirt’te ilk kez köy, mahalle muhtarları ve İl Genel Meclis üyelerine banka promosyonu bağlandığını belirten ve kişi başı 20 bin TL promosyon ödeneceğini açıklayan Canpolat, “Yapılan anlaşma sayesinde kişi başı 20 bin TL banka promosyon ödemesi yapılacaktır. Bu kapsamda muhtarlar ve İl Genel Meclis üyelerimiz ilk maaşlarını 15.07.2024 tarihinde başlayacaklardır. Bir hafta sonra da promosyon ödemesi yapılacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.