Si̇i̇rt Vali̇si̇ İş Adamları Ve Sanayi̇ci̇leri̇ Kentte Yatırım Yapmaya Davet Etti̇

Spread the love

SİİRT ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET EDEN VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA VE BERABERİNDEKİ HEYET, BÖLGE MÜDÜRÜ HABİP ÖNER’DEN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR VE FAALİYETLER HAKKINDA BRİFİNG ALDI.

Si̇i̇rt Vali̇si̇ İş Adamları Ve Sanayi̇ci̇leri̇ Kentte Yatırım Yapmaya Davet Etti̇
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-
Spread the love

Siirt Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve beraberindeki heyet, Bölge Müdürü Habip Öner’den yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında brifing aldı.

Üretimin kent ekonomisine katkısını vurgulayan Vali Kızılkaya, iş adamlarını Siirt’e yatırım yapmaya davet etti. Vali Kızılkaya, Organize Sanayi Bölgesinde 28 kuruluşun faaliyet gösterdiğini, 2 bin kişiye istihdam sağlandığını belirtti. Vali Kızılkaya, 18 boş parsel için alt yapıların hazır olduğunu ve teşviklerle yatırımcılara imkânlar sunulduğunu söyleyerek, 95 hektar alanın ekonomiye kazandırılması yönünde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Vali Kızılkaya, amaçlarının Siirt’in kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak, istihdamı daha da artırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.