Si̇i̇rt Beledi̇yesi̇nden Yksye Gi̇recek Öğrenci̇lere Ücretsi̇z Ulaşım Desteği̇

SİİRT BELEDİYESİ, 17-18 HAZİRAN CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NA (YKS) GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERE, ÖĞRENCİ VELİLERİNE VE GÖREVLİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKÂNI SAĞLAYACAĞI BELİRTİLDİ.

Si̇i̇rt Beledi̇yesi̇nden Yksye Gi̇recek Öğrenci̇lere Ücretsi̇z Ulaşım Desteği̇
resim yükle
Yayınlama: 16.06.2023
A+
A-

Siirt Belediyesi, 17-18 Haziran Cumartesi ve Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek tüm öğrencilere, öğrenci velilerine ve görevlilere ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacağı belirtildi.

YKS sınavına katılacak tüm öğrencilere başarılar dileyen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu süreçte öğrencilere destek olan tüm öğretmen ve velilere de teşekkür etti. Vali Hacıbektaşoğlu, “Çocuklarımızın dikkat ve motivasyonunun bozulmaması için, sınavların yapılacağı okul çevresinde ve caddelerde gürültü yapılmamalı, ayrıca, trafikte seyreden araçların, konvoyların korna, çalgı, yüksek ses ve benzeri gürültü çıkarıcı davranışlardan kaçınmaları ayrıca okulların yakınlarındaki inşaatlarda sınav saatlerinde gürültüye sebep olabilecek çalışmalar yapılmamalıdır” dedi.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.