Seyi̇r Hali̇ndeki̇ Aracın Bagaj Kapağının Açılmaması İçi̇n Tehli̇keli̇ Çözüm

Spread the love

SAMSUN’DA TRAFİKTE SEYİR HALİNDE OLAN BİR ARAÇ SÜRÜSÜ ARACININ BAGAJINDA TAŞIDIĞI MALZEMEDEN DOLAYI KAPANMAYAN BAGAJ KAPAĞINA İLGİNÇ BİR ÇÖZÜM BULDU. BAGAJDA SEYİR HALİNDE OLAN BİR ÇOCUĞUN BAGAJ KAPAĞINI TUTTUĞU VE SADECE ELLERİNİN GÖRÜNDÜĞÜ ANLAR CEP TELEFONU KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ.

Seyi̇r Hali̇ndeki̇ Aracın Bagaj Kapağının Açılmaması İçi̇n Tehli̇keli̇ Çözüm
Yayınlama: 23.09.2023
A+
A-
Spread the love

Samsun’da trafikte seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, taşıdığı malzemeden dolayı kapanmayan bagaj kapağına ilginç bir çözüm buldu. Bagajda seyir halinde olan bir çocuğun bagaj kapağını tuttuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlkadım Belediyesi yakınında seyir halinde olan bir otomobilin bagajında taşınan bir eşyadan dolayı bagaj kapağı kapanmadı. Sürücü ise bagaj kapağının seyir halindeyken açılmaması için ilginç bir yönteme başvurdu. Bagajda seyir halinde olan bir kişi kapağı tutarak trafikte ilerledi. Otomobile dışardan bakıldığında bagajdaki kişinin sadece ellerinin gözükmesi şaşkınlık oluşturdu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.