Seri̇nhi̇sar İçme Suyu Projesi̇ Sona Yaklaştı

DESKİ, SERİNHİSAR İLÇE MERKEZİNDE BAŞLATTIĞI 11 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI PROJESİNDE SONA YAKLAŞTI. PROJENİN TAMAMLANMASIYLA SERİNHİSAR MERKEZDEKİ SU SIKINTISI SONA ERECEK, VATANDAŞLAR TEMİZ VE KESİNTİSİZ İÇME SUYUNA KAVUŞACAK.

Seri̇nhi̇sar İçme Suyu Projesi̇ Sona Yaklaştı
resim yükle
Yayınlama: 01.10.2024
A+
A-

DESKİ, Serinhisar ilçe merkezinde başlattığı 11 kilometrelik içme suyu hattı projesinde sona yaklaştı. Projenin tamamlanmasıyla Serinhisar merkezdeki su sıkıntısı sona erecek, vatandaşlar temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak.

Serinhisar ilçe merkezinin içme suyu sıkıntısına son vermek için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla çalışma başlatan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü projede sona yaklaştı. Bir süre önce başlayan çalışma kapsamında Acıpayam Ovayurt Mahallesi’nde açılan sondaj ile birlikte, 355 mm çapında polietilen içme suyu hattının 11 kilometrelik kısmının 8 kilometresi tamamlandı. İkinci sondajın açılmasının ardından kalan 3 kilometrelik hattın da tamamlanmasıyla birlikte, Serinhisar ilçe merkezinin içme suyu sorunu tamamen çözülecek, vatandaşlar temiz, kesintisiz içme suyuna kavuşacak. DESKİ’nin yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmaların planlanan takvime uygun olarak ilerlediği ifade edilirken, projenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı kaydedildi.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.