Serdi̇van Çocuk Akademi̇si̇nde Heyecan Devam Edi̇yor

Spread the love

SERDİVAN BELEDİYESİ ÇOCUK AKADEMİSİ’NİN BİRBİRİNDEN ÖĞRETİCİ VE EĞLENCELİ ATÖLYELERİ DEVAM EDİYOR. 14 HAZİRAN’A KADAR DEVAM EDECEK 5 HAFTALIK PROGRAMDA ÇOCUKLAR, BASKI ATÖLYESİNDEN KUKLA ATÖLYESİNE, BELGESEL ATÖLYESİNDEN GİTAR ATÖLYESİNE KADAR BİRÇOK FARKLI ALANDA YENİ BİLGİLER EDİNİYOR VE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYORLAR.

Serdi̇van Çocuk Akademi̇si̇nde Heyecan Devam Edi̇yor
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi’nin birbirinden öğretici ve eğlenceli atölyeleri devam ediyor. 14 Haziran’a kadar devam edecek 5 haftalık programda çocuklar, baskı atölyesinden kukla atölyesine, belgesel atölyesinden gitar atölyesine kadar birçok farklı alanda yeni bilgiler ediniyor ve keyifli vakit geçiriyorlar.

Program çerçevesinde; sanat, bilim, doğa, müzik, drama gibi alanlarda çeşitli atölyeler düzenlendiği belirtilirken çocukların, hareketli resim, ebru, karakalem gibi sanatsal atölyelerde becerilerini geliştirdikleri, fen ve doğa, ülkemi tanıyorum atölyelerinde yeni bilgiler öğrendikleri, değerler eğitimi, çocuklar için felsefe atölyeleri ile de ahlaki ve etik değerleri pekiştirdikleri ifade edildi. Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi yetkilileri, “Çocuklarımızın bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek için her zaman yeni projeler geliştiriyoruz. Çocuk Akademisi’nin ücretsiz programlarında çocuklarımıza farklı alanlarda yeni bilgiler kazandırmanın yanı sıra, keyifli vakit geçirme imkânı da sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.