Şenoba beldesinde çamurlu yol tarihe karışıyor

Spread the love

ŞIRNAK’IN ULUDERE İLÇESİNE BAĞLI ŞENOBA BELDESİNDEKİ BÜTÜN YOLLAR PARKE TAŞLARIYLA DÖŞENİYOR. BELEDİYE BAŞKANI ALİHAN BABAT, BÜYÜKŞEHİRDE OLAN HİZMETLERİ VATANDAŞA GÖTÜRÜYOR.

Şenoba beldesinde çamurlu yol tarihe karışıyor
Yayınlama: 14.03.2023
A+
A-
Spread the love

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesindeki bütün yollar parke taşlarıyla döşeniyor. Belediye Başkanı Alihan Babat, büyükşehirde olan hizmetleri vatandaşa götürüyor.

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba belediyesinde AK Partili Belediye Başkanı Alihan Babat, yaptığı hizmetler her geçen gün katlanarak devam ediyor. Belde genelindeki bütün cadde ve ara sokaklar başta olmak üzere patika yollar dahi parke taşıyla döşeniyor.

Başkan Babat, beldede çamurlu yollar tarihe karışıyor diyerek, “Seçimi kazanır kazanmaz buraya geldiğim günden beri çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Beldemizdeki bütün alanların parke taşlarını yapıyoruz. İnşallah beldemizde çamurlu yollar kalmayacak ve her geçen gün beldemiz daha güzel bir yer haline gelecektir” ifadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.