Şehzadeler Beledi̇yesi̇ Ova Yollarını Düzenli̇yor

Spread the love

ŞEHZADELER BELEDİYESİ, BÖLGENİN TARIM POTANSİYELİNİ ARTIRMAK VE ÇİFTÇİLERİN ULAŞIMINI KOLAYLAŞTIRMAK AMACIYLA ŞEHZADELER OVASI’NDA YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. BEREKETLİ TOPRAKLARIYLA BİLİNEN OVADA YAPILAN BU ÇALIŞMALAR, MANİSALI ÇİFTÇİLERİN BÜYÜK TAKDİRİNİ TOPLADI.

Şehzadeler Beledi̇yesi̇ Ova Yollarını Düzenli̇yor
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-
Spread the love

Şehzadeler Belediyesi, bölgenin tarım potansiyelini artırmak ve çiftçilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Şehzadeler Ovası’nda yol düzenleme çalışmalarına başladı. Bereketli topraklarıyla bilinen ovada yapılan bu çalışmalar, Manisalı çiftçilerin büyük takdirini topladı.

Şehzadeler Belediyesi’nin bu girişimi, tarımsal faaliyetleri destekleyerek bölgenin ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Gülşah Durbay, “Şehzadeler Ovası’nda gerçekleştirdiğimiz bu yol düzenleme çalışması, bölgemizin tarım potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için attığımız adımlardan sadece biridir. Halkımızın desteğiyle daha birçok projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Gülşah Durbay, düzenleme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehzadeler Ovası, şehrimizin en önemli tarım alanlarından biridir. Çiftçilerimizin ürünlerini daha rahat ve hızlı bir şekilde pazara ulaştırabilmeleri için ova yollarını iyileştirme kararı aldık. Bu çalışmalar, sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda tarımsal verimliliği de artıracaktır. Belediyemiz, çiftçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edecek.”

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.