Şehi̇t Ai̇leleri̇ Derneği̇nde Başkan Kılıçaslan Güven Tazeledi̇

Spread the love

KİRSEHİR SEHİT AİLELERİ DERNEGİ BASKANİ MUTLU KİLİCASLAN YARDIMCISI ENGİN BEŞKARDAŞ İLE BİRLİKTE

Şehi̇t Ai̇leleri̇ Derneği̇nde Başkan Kılıçaslan Güven Tazeledi̇
Yayınlama: 15.10.2023
A+
A-
Spread the love

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Mutlu Kılıçaslan, yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek binasında yapılan genel kurulda 206 üyenin çoğunluğu oy kullandı. Tek liste ile girilen seçimlerde 206 üyenin 134’ünün oyunu alan Kılıçaslan yeniden Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı oldu. Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetim kurulunda; Mutlu Kılıçaslan, Engin Beşkardaş, Yunus Sevim, Feruz Yağız, Selçuk Örül yer aldı. Kılıçaslan yaptığı konuşmada; “Şehit aileleri için her zaman gerekli olan desteği sağlıyoruz. Amacımız Kirsehir’de yer alan şehit ailelerinin kamuda, sosyal alanda ve derneğimizde sosyal gelişimleri ve topluma entegrasyon sürecini tamamlamaları ve aziz hatıraları çocuklarının hatıralarını yaşatmaktır” dedi.

Şehit Ailelerinin bir bütün olduğunu aktaran Kılıçaslan açıklamasında; “Şehit Aileleri ayrılmaz bir bütünün parçasıdır. Biz daima birliktelik ruhuyla hareket ediyoruz. Yapılan genel kurul, şehit ailelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.