Şanlıurfada Telefon Dolandırıcılığı Operasyonu: 5 Gözaltı

Spread the love

ŞANLIURFA’NIN AKÇAKALE İLÇESİNDE KENDİLERİNİ POLİS, ASKER VE SAVCI OLARAK TANITARAK TELEFON DOLANDIRICILIĞI YAPTIKLARI İDDİASIYLA 5 ZANLI GÖZALTINA ALINDI.

Şanlıurfada Telefon Dolandırıcılığı Operasyonu: 5 Gözaltı
Yayınlama: 21.06.2023
A+
A-
Spread the love

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla 5 zanlı gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, telefonla ulaştıkları kişilere kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekiplerce 5 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, İ.H.T., T.A., M.T., A.U. ve A.K. gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramada, 23 cep telefonu, içinde adres sorgu programı bulunan 3 dizüstü bilgisayar, tablet, 2 pompalı tüfek, 2 tabanca, 92 mermi, 33 uyuşturucu hap, 5 bin 600 dolar, bin 100 lira, 1 bilezik ile çok sayıda sim kart ve hafıza kartları ele geçirildi. Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.