Şanlıurfada Kurbanlık Boğaları Taşıyan Tır İle Traktör Çarpıştı

Spread the love

ŞANLIURFA’DA KURBANLIK BOĞALARI TAŞIYAN TIRIN, ARPA YÜKLÜ TRAKTÖR İLE ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI. KAZA SONRASI ARAZİYE DAĞILAN KURBANLIKLAR, SAHİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI. O ANLAR DRON İLE GÖRÜNTÜLENDİ.

Şanlıurfada Kurbanlık Boğaları Taşıyan Tır İle Traktör Çarpıştı
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Şanlıurfa’da kurbanlık boğaları taşıyan tırın, arpa yüklü traktör ile çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası araziye dağılan kurbanlıklar, sahiplerine zor anlar yaşattı. O anlar dron ile görüntülendi.

Kaza, Şanlıurfa – Suruç Otoban Bağlantı yolunda meydana geldi. Salih Ç. idaresindeki 63 ZF 532 plakalı kurban sevkiyatı yapan tır, Muhittin P. yönetimindeki 27 N 3951 plakalı arpa yüklü traktör ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile her iki araç da takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kazada yaralanan 2 sürücü, sağlık ekiplerince ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kurbanlık boğalar araziye dağıldı

Kaza sonrası araziye dağılan kurbanlık büyükbaşlar, sahiplerine zor anlar yaşattı. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan 35 kurbanlık büyükbaş, bölgeye giden başka bir araç ile hayvan pazarına taşındı. Bir süre kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.