Sanat Akademi̇si̇ Öğrenci̇leri̇nden Yıl Sonu Gösteri̇si̇

Spread the love

İZMİT BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ MÜZİK BÖLÜMÜ YIL SONU GÖSTERİSİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Sanat Akademi̇si̇ Öğrenci̇leri̇nden Yıl Sonu Gösteri̇si̇
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kente kazandırılan İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümünde yıl sonu gösterisi gerçekleştirildi. İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen programa Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, birim müdürleri ve aileler katıldı. Öğrencilerin sergiledikleri performanslar büyük alkış aldı.

“Gurur duyuyoruz”

Programda konuşan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, “Başkanımız bugün burada olmayı çok isterdi fakat toplantısı nedeniyle ne yazık ki katılamadı. İzmit Belediyesi olarak sanata ve sanatın her alanına verdiğimiz değeri bir kez daha göstermekten dolayı gurur duyuyoruz. Sanat, toplumumuzun ruhunu besleyen önemli bir unsurdur. O yüzden sanatın her alanında erişim ve eğitim imkanı sağlamak bizim için hayati öneme sahiptir. Ekim 2021’de kentimize kazandırdığımız İzmit Belediyesi Sanat Akademisi 400 öğrenciye akademik alanda müzik eğitimi vermiştir. Sanat akademisinden mezun olan 7 öğrencimiz konservatuar ve güzel sanatlar eğitim bölümlerini kazanmıştır. Bu gençlerimiz geleceğin akademisyenleri ve sanatçıları olarak bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Siz ailelerimizin desteği olmadan bunlar başarılamazdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda öğrencilere başarı sertifikaları teslim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.