Samsunda 267 Bi̇n Öğrenci̇ Karne Alacak

Spread the love

SAMSUN’DA OKUL ÖNCESİ, İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSEDE OKUYAN 267 BİN 501 ÖĞRENCİ 14 HAZİRAN CUMA GÜNÜ KARNELERİNİ ALACAK.

Samsunda 267 Bi̇n Öğrenci̇ Karne Alacak
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Samsun’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 267 bin 501 öğrenci 14 Haziran Cuma günü karne heyecanı yaşayacak.

11 Eylül 2023’te başlayan 2023-2024 eğitim-öğretim yılı, 14 Haziran Cuma günü karne dağıtımı ile sona erecek. Samsun’da 21 bin 806 öğretmenin görev yaptığı bin 301 okulda 267 bin 501 öğrenci karne alacak.

Öğrencilere önerilerde bulunan Samsun Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, “Bugün aldığınız karneler bir yıl boyunca okulda göstermiş olduğunuz performansın değerlendirilmesi olacaktır. Şimdi eksiklerinizi belirleme ve dinlenme vakti. Notlarınız ne olursa olsun, kendinize olan güveninizi ve inancınızı kaybetmeyin, motivasyonunuzu düşürmeyin. Tatil sürecini dinlenerek sosyal ve sportif aktivitelere zaman ayırarak ailenizle vakit geçirerek ve mutlaka kitap okuyarak değerlendirin” dedi.

Velilere de seslenen Ağar, “Öğrencilerimizin karne notları sadece akademik başarılarının değerlendirmesidir. Biz çocuklarımızın her şeyden önce iyi bir evlat, iyi bir insan olması gayretindeyiz. Eğitim-öğretim yılı boyunca en büyük paydaşımız olarak bizlerin yanında olup eğitim-öğretim sürecinin en verimli şekilde yürütülmesi adına sağladığınız tüm katkılar için hepinize teşekkür ediyor, çocuklarınızla vakit geçireceğiniz sağlıklı ve güzel bir tatil diliyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.