Sali̇hli̇de Yıldız Meydanında Kavşak Düzenlemesi̇

Spread the love

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN YILDIZ MEYDANI İLE KOCAÇEŞME MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SICAK ASFALT, YOL VE KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARINDA İNCELEMELERDE BULUNAN BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA, AŞIRI SICAK HAVADA ÇALIŞAN PERSONELE KOLAYLIKLAR DİLEDİ.

Sali̇hli̇de Yıldız Meydanında Kavşak Düzenlemesi̇
Yayınlama: 21.08.2023
A+
A-
Spread the love

Salihli Belediyesi ekipleri, Yıldız Meydanı çevresinde kavşak düzenleme çalışmaları yaparak yollara sıcak asfalt attı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yıldız Meydanı ile Kocaçeşme Mahallesi’nde gerçekleştirdiği sıcak asfalt, yol ve kavşak düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeki Kayda, aşırı sıcak havada çalışan personele kolaylıklar diledi.

Belediye ekiplerinin doğal gaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Kayda, “Kırveli, Güneş ve Gümüş Mahallelerimizden sonra Keli Mahallemizde de doğal gaz hat döşeme çalışmaları başladı. Ekiplerimiz, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.