Sali̇hli̇de Taytan Mahallesi̇ Sağlıklı İçme Suyuna Kavuştu

Spread the love

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, SALİHLİ İLÇESİNE BAĞLI TAYTAN MAHALLESİNDE BUGÜNE KADAR ÖNEMLİ HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRDİ. MAHALLEDEKİ İÇME SUYU DEPOSU YENİLENDİ, İHTİYAÇ OLUNAN BÖLGELERDE ŞEBEKE HAT ÇALIŞMALAR YAPILDI. VATANDAŞLARA ULAŞAN İÇME SUYUNUN KALİTESİ SÜREKLİ KONTROL EDİLİRKEN, SIK SIK YAPILAN SU ANALİZİ DENETİMLERİNDE DE OLUMSUZ BİR DURUMA RASTLANMADI.

Sali̇hli̇de Taytan Mahallesi̇ Sağlıklı İçme Suyuna Kavuştu
Yayınlama: 18.02.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesinde çme suyu deposu yenilendi, ihtiyaç olunan bölgelerde şebeke hat çalışmalar yapıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerin devamlılığı konusunda büyük hassasiyet gösteriyor. İdare, Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesinde bugüne kadar önemli hizmetleri hayata geçirdi. İçme suyu deposu yenilenirken, ihtiyaç olunan bölgelerde şebeke hatları yapıldı. Vatandaşlara ulaşan suyun sağlıklı ve verimli olması amacıyla içme suyu deposunda rutin olarak dezenfeksiyon ve klorlama çalışmaları yapılıyor. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan su analizi denetimlerinde herhangi bir olumsuz bir duruma rastlanmadı.

“Altyapı projesi hazır, sondaj çalışması yapılacak”

Öte yandan, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Taytan mahallesine yapılan yatırımlar da devam edecek. Projeler Dairesi tarafından mahallenin altyapısının tamamen yenilenmesi amacıyla proje hazırlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi ekipleri de proje ile ilgili ön hazırlık çalışmalarını yürütüyor. Ayrıca İçme suyu dairesi tarafından mahalleye yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak amacıyla sondaj çalışması yapılacak.

“Cengiz Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim”

Taytan Mahalle muhtarı Cafer Morbel, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ihtiyaç olunan bölgelerde gereken çalışmaları yaptı. Mahallemiz için hazırlanan bir projemiz var. Hazırlanan projede içme suyu ve kanalizasyon altyapısının yenilenmesi yapılacak. Tabii yatırımlar hemen olmuyor. Pandemi süreci, doğal afetler gibi süreçler geçirdik. Sağolsun Cengiz Başkanımız da Salihli ziyaretinde bizleri de bu konuda bilgilendirdi. Allah nasip ederse 2024 yılı içerisinde bundan sonraki dönemde mahallemizin altyapısı yatırım sırasına alındı. Zaten mahallemizde sağlıklı su içmekteyiz. İçme suyumuzun sağlık yönünden hiçbir sıkıntısı yok. Yaz aylarında mahallemizde nüfus artışı çok fazla olduğu için ve aşırı tüketim nedeniyle su yetersizliği meydana geliyor. Bu yatırım projesi hayata geçtiğinde mahallemiz daha iyi olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e mahallemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.