Sali̇hli̇de 2 Ki̇lometreli̇k Dere Temi̇zlendi̇

Spread the love

YAĞIŞLI HAVALARDA TAŞKIN RİSKİNE KARŞI ERKEN ÖNLEM ALMAYA DEVAM EDEN MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, SALİHLİ İLÇESİNE BAĞLI AKSOY MAHALLESİ’NDE BULUNAN DEREDE 2 KİLOMETRELİK TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Sali̇hli̇de 2 Ki̇lometreli̇k Dere Temi̇zlendi̇
Yayınlama: 23.12.2023
A+
A-
Spread the love

Yağışlı havalarda taşkın riskine karşı erken önlem almaya devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Aksoy Mahallesi’nde bulunan derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı bir çevre inşa etmek amacıyla ve taşkın riskine karşı erken önlem almak amacıyla il genelinde dere temizlik çalışmalarına ara vermiyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Salihli ilçesine bağlı Aksoy Mahallesi’nde bulunan derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler dere tabanı ve kenarlarını temizleyerek, derede biriken zararlı maddeleri topladı. Mahalle sakinleri de çalışmadan memnun olduklarını belirterek MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.