Saksının Altına Sıkışan Boncuk İçi̇n Seferber Oldular

Spread the love

BATMAN’DA BİR İŞYERİ ÖNÜNDEKİ BÜYÜK ÇİÇEK SAKSILARININ ALTINA SIKIŞAN “BONCUK” İSİMLİ KEDİ BATMAN İTFAİYESİ EKİPLERİ VE VATANDAŞLARIN UZUN UĞRAŞLARI SONUCU KURTARILDI.

Saksının Altına Sıkışan Boncuk İçi̇n Seferber Oldular
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Batman’da bir işyeri önündeki büyük çiçek saksılarının altına sıkışan kedi, itfaiye ekipleri ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Kent merkezinde Kültür Mahallesi’ndeki bir kafenin maskotu haline gelen yavru kedi “Boncuk”, yoldan geçenlerle oyun oynarken kendisini sevmeye çalışan çocuklardan kaçtı. Maskotu olduğu kafeye doğru kaçan Boncuk, kafe önündeki onlarca kilo ağırlığındaki borudan yapılmış dev saksının altına girdi. Burada sıkışan kedi miyavlayarak yardım istemeye başladı. Saksı altından sürekli kedi sesi geldiğini duyan kafe işletmecileri ve vatandaşlar kediyi kurtarmak için harekete geçti. Vatandaşlar, kediyi çıkartamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtarma operasyonu için çalışma başlattı. Levye ve kazmalarla yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kedi kurtarıldı. Yaralı olarak çıkartılan kedi, tedavisi için belediye veteriner ekiplerine teslim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.