Saklıkent Şelalesi̇ Doğal Güzelli̇ği̇ İle Di̇kkat Çeki̇yor

Spread the love

DÜZCE’NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ ARASINDA SAKLI KALAN ŞELALELERİNDEN BİRİSİ OLAN SAKLIKENT ŞELALESİ, GÜZELLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR.

Saklıkent Şelalesi̇ Doğal Güzelli̇ği̇ İle Di̇kkat Çeki̇yor
Yayınlama: 17.06.2024
A+
A-
Spread the love

Düzce’nin doğal güzellikleri arasında saklı kalan şelalelerinden biri olan Saklıkent Şelalesi, güzelliği ile dikkat çekiyor.

Düzce’ye 45 kilometre uzaklıkta bulunan Saklıkent Şelalesi, doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Yığılca ilçesine bağlı Yağcılar Köyü sınırları içerisinde kalan ve adı gibi saklı bir güzelliği bulunan Şelale güzelliği ile ziyaretçilerini hayran bırakıyor. Yaz ayları öncesinde son bakımları yapılan Saklıkent Şelalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Düzce’nin keşfedilmesi gereken doğal güzellikleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 10 yıl önce keşfedilen şelalede bakanlık tarafından peyzaj düzenleme çalışmaları yapılırken, şelale tüm yol yorgunluğunu alması ile biliniyor. Bölgeyi ziyaret eden Burak Kahveci, “Gerçekten de isminin hakkını veriyor saklı bir kent. Güzel bir manzarası var. Bölgenin çamur olması, yollarının asfalt olmamasından dolayı biraz yorgunluk oluyor. Umarım daha güzel bir ulaşım sağlanır. Çünkü burası turizm noktası olacak güzelliklerden bir tanesi” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.