Sakarya’dan deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

Spread the love

SAKARYA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARIN SEVKİ DEVAM EDİYOR. SERAY LOJİSTİK TARAFINDAN DEPREM BÖLGESİNE BATTANİYE, SU, ÇOCUK BEZİ VE YAŞAM MALZEMESİ DOLDURULAN TIR YOLA ÇIKTI.

Sakarya’dan deprem bölgesine yardımlar devam ediyor
Yayınlama: 10.02.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya’dan deprem bölgesine yardımların sevki devam ediyor. Seray Lojistik tarafından deprem bölgesine battaniye, su, çocuk bezi ve yaşam malzemesi doldurulan tır yola çıktı.

Türkiye, “yüzyılın felaketi” olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7, ikincisi 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı. Arama-kurtarma çalışmaları sürerken, Türkiye’nin dört bir yanından da afet bölgesine yardım yağıyor. Sakarya’dan yardımlar gitmeye devam ediyor. Seray Lojistik tarafından deprem bölgesine battaniye, su, çocuk bezi ve yaşam malzemesi doldurulan tır yola çıktı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.