Sakaryada Si̇s Ve Pus Uyarısı

Spread the love

SAKARYA VALİLİĞİ, SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YARIN SABAH VE GECE SAATLERİNDE YER YER ETKİLİ OLMASI BEKLENEN SİS VE PUSA KARŞI UYARIDA BULUNDU.

Sakaryada Si̇s Ve Pus Uyarısı
Yayınlama: 23.02.2024
A+
A-
Spread the love

Sakarya Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden yarın sabah ve gece saatlerinde yer yer etkili olması beklenen sis ve pusa karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen bilgilerin neticesinde Sakarya Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden yarın sabah ile gece saatlerinde havanın yer yer pus ve sisli olmasının beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı. Yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Meteorolojiye göre, ilimizin özellikle yüksek kesimlerinin (Cumartesi gece yarısı/sabah saatleri arası) yer yer puslu ve sisli olması beklenmektedir. Olumsuz hava koşullarına karşı (özellikle sürücülerin) dikkatli/tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.