Sakarya Büyükşehi̇ri̇n Raketi̇ Konyadaki̇ Şampi̇yonaya Damga Vurdu

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MASA TENİSİ SPORCUSU ESİLA SU YALÇIN, 100. YIL KÜÇÜKLER TAKIM VE FERDİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU.

Sakarya Büyükşehi̇ri̇n Raketi̇ Konyadaki̇ Şampi̇yonaya Damga Vurdu
Yayınlama: 04.07.2024
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Belediyesi masa tenisi sporcusu Esila Su Yalçın, 100. Yıl Küçükler Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi masa tenisi sporcusu Esila Su Yalçın, Konya’da düzenlenen 100. Yıl Küçükler Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Yalçın, Sakarya’yı masa tenisinde en iyi şekilde temsil ederek masada üst düzey bir performans sergiledi ve Türkiye üçüncüsü oldu. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya damga vuran Büyükşehir’in başarılı raketi, “Mix Çiftler” kategorisinde ise bronz madalya kazandı.

27 ve 30 Haziran tarihleri arasında Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona Türkiye’nin birçok ilinden sporcu katıldı. Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan müsabakalara sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.