Sakarya Büyükşehi̇rden Şehri̇n Kalbi̇ne Esteti̇k Dokunuş

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR MERKEZİNDE KULLANIM ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ KENT MOBİLYALARINI VE ÇÖP KUTULARINI YENİ TASARIMLARLA DEĞİŞTİREREK KENT ESTETİĞİNE GÜZEL BİR DOKUNUŞ YAPTI.

Sakarya Büyükşehi̇rden Şehri̇n Kalbi̇ne Esteti̇k Dokunuş
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde kullanım ömrünü doldurmuş kent mobilyalarını ve çöp kutularını yeni tasarımlarla değiştirerek kent estetiğine güzel bir dokunuş yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin kalbinde önemli dokunuşlar yapıyor. Özellikle merkezde her gün binlerce vatandaşı ağırlayan park ve bahçelerde yeni ve estetik bir değişikliğe gidildi. Merkez alanlardaki kent mobilyaları ve çöp kutuları farklı tasarıma sahip yeni ürünlerle değiştirildi. Kullanım ömrünü tamamlamış, zamanla deforme olan bank ve çöp kutuları modern bir görünüme kavuştu. Vatandaşların dinlenme alanlarına 470 yeni bank montajı tamamlandı, bölgedeki eskiyen çöp kutuları ise farklı tasarımlarla yenilendi. Minikleri unutmayan Büyükşehir, 22 yeni çocuk bankını kentin merkezinde Sakaryalıların hizmetine sundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.