Sakarya Büyükşehi̇r Kano Takımı Şampi̇yonaya Damga Vurdu

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ KANO SPORCULARI, ESKİŞEHİR’DE DÜZENLENEN DURGUNSU KANO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA DAMGA VURDU. ŞAMPİYONAYI TOPLAMDA 20 MADALYA İLE TAMAMLAYAN SPORCULAR, BÜYÜK VE GENÇ ERKEKLERDE TAKIM OLARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

Sakarya Büyükşehi̇r Kano Takımı Şampi̇yonaya Damga Vurdu
Yayınlama: 07.08.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kano sporcuları, Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. Şampiyonayı toplamda 20 madalya ile tamamlayan sporcular, büyük ve genç erkeklerde takım olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü kano sporcuları, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na katılan sporcular, gösterdikleri performansla adeta şampiyonaya damga vurdu. 9 altın, 7 gümüş ve 4 bronz madalyanın kazanıldığı şampiyonada, kano sporcuları büyük erkekler ve genç erkekler kategorisinde takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.