Sakarya Büyükşehi̇r Hentbol Adnan Tayfuru Transfer Etti̇

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR HENTBOL TAKIMI SON OLARAK KÖYCEĞİZ BELEDİYE TAKIMINDA FORMA GİYEN PİVOT ADNAN TAYFUR’U KADROSUNA KATTI. LİGDE DAHA ÖNCE BİRÇOK TAKIMDA FORMA GİYEN TAYFUR, ETKİLİ SAVUNMASI VE HÜCUMDA ATTIĞI KRİTİK SAYILARLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ.

Sakarya Büyükşehi̇r Hentbol Adnan Tayfuru Transfer Etti̇
Yayınlama: 24.06.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı son olarak Köyceğiz Belediye takımında forma giyen pivot Adnan Tayfur’u kadrosuna kattı. Ligde daha önce birçok takımda forma giyen Tayfur, etkili savunması ve hücumda attığı kritik sayılarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı yeni sezon öncesi transferlerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Şampiyonluk planlamasıyla yola çıkan Büyükşehir, son olarak Köyceğiz Belediye takımında forma giyen pivot Adnan Tayfur ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki pivot ligde daha önce birçok takımda forma giymiş, etkili savunması ve hücumda attığı kritik sayılarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sezon başlamadan önceki üçüncü transferini gerçekleştiren Büyükşehir hentbol, şampiyonluğa oynayacak kadro için transfer çalışmalarına devam edecek. Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “2023-2024 sezonu kadro yapılanması çerçevesinde takımımız pivot mevkiinde oynayan Adnan Tayfur ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine hoş geldin der, başarılarla dolu ve sağlıklı bir sezon dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.