Sakarya Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Yağış Mesai̇si̇ni̇ Aralıksız Sürdürüyor

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, CUMA GÜNÜDEN BERİ İLİMİZDE ETKİSİNİ GÖSTEREN YAĞIŞLARIN OLUMSUZLUĞA SEBEBİYET VERMEMESİ İÇİN 182 PERSONEL, 15 KANAL ARACI, 33 VİDANJÖR VE 22 KAZICI YÜKLEYİCİ İLE SAHA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR.

Sakarya Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Yağış Mesai̇si̇ni̇ Aralıksız Sürdürüyor
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Cuma günüden beri ilimizde etkisini gösteren yağışların olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için 182 personel, 15 kanal aracı, 33 vidanjör ve 22 kazıcı yükleyici ile saha çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 29 Eylül Cuma günü yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından tüm ekip ve ekipmanları ile birlikte saha çalışmalarını başlattı. Metrekareye 21-75 kilogram arası yağış uyarısı öncesinde kanal ve mazgal temizliği yapan ekipler yağışların yoğun olarak hissedildiği bölgelere ise anında müdahale etti. Çok kuvvetli şekilde yağan yağışın can ve mal kaybına sebep olmaması için 182 personel, 15 kanal aracı, 33 vidanjör ve 22 kazıcı yükleyici aralıksız şekilde mesai yapıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.