Sakarya Büyükşehi̇r Açık Hava Etki̇nli̇kleri̇ Başlıyor

Spread the love

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR. SİNEMA, TİYATRO, ÇOCUK ETKİNLİKLERİ VE GÖSTERİLERLE VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇACAK OLAN MİLLET BAHÇESİ AĞUSTOS AYINDA KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNİN MERKEZİ OLACAK. MÜZİSYEN YÜCEL ARZEN, NECİP FAZIL KISAKÜREK’İ ANMA PROGRAMINDA SAKARYALI KÜLTÜR SANAT DOSTLARIYLA BULUŞACAK.

Sakarya Büyükşehi̇r Açık Hava Etki̇nli̇kleri̇ Başlıyor
Yayınlama: 30.07.2023
A+
A-
Spread the love

Sakarya Büyükşehir Belediyesi açık hava etkinlikleri başlıyor. Sinema, tiyatro, çocuk etkinlikleri ve gösterilerle vatandaşlara kapılarını açacak olan Millet Bahçesi Ağustos ayında kültür sanat etkinliklerinin merkezi olacak. Müzisyen Yücel Arzen, Necip Fazıl Kısakürek’i anma programında Sakaryalı kültür sanat dostlarıyla buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava etkinlikleri başlıyor. Film gösterimlerinden şarkılı masallara, kum sanatı ve kukla gösterilerinden tiyatro oyunlarına Karagöz-Hacivat gösterimlerinden geleneksel çocuk oyunlarına kadar çok sayıda etkinlik Ağustos ayı içerisinde her Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek. Yaz akşamlarının buluşma noktası Millet Bahçesi olacak.

Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek açık hava etkinliklerine ilişkin yapılan açıklamada, “Çocuklar, gençler, aileler Ağustos ayı içerisinde her hafta sonu gerçekleştireceğimiz etkinliklerde buluşacak. Sanatçı Burak Sezen’in ‘Burak Abi’yle Çocuk Şarkıları isimli programla başlayacak etkinlikler ‘Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya’ isimli film gösterimi ile sonra erecek. 8 Ağustos Salı günü Vefatının 40. Yıldönümünde Necip Fazıl Kısakürek’ı anma programında Müzisyen Yücel Arzen sahne alacak” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.