Ri̇yaaddan Antalyaya Di̇rekt Uçuş

Spread the love

PROJE KAPSAMINDA KARŞILIKLI ROTA GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI SONUCUNDA TARİFELİ OLARAK SATIŞA SUNULAN RİYADH – ANTALYA ROTASINDA 21 HAZİRAN’DA İLK UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİREN FLYNAS YAZ SEZONU BOYUNCA HAFTADA 4 VE ARDINDAN 22 HAZİRAN’DA İLK UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİREN FLYADEAL YAZ SEZONU BOYUNCA HAFTADA 4 OLACAK ŞEKİLDE OPERASYONLARINA DEVAM EDECEĞİ BİLDİRİLDİ.

Ri̇yaaddan Antalyaya Di̇rekt Uçuş
Yayınlama: 22.06.2023
A+
A-
Spread the love

Antalya Havalimanı, Orta Doğu bölgesindeki kaynak pazarlar için özel olarak geliştirdiği projenin meyvelerini topluyor. Antalya’ya yeni havayolu ve yeni rotalar kazandırma projesi çerçevesinde yapılan karşılıklı rota geliştirme çalışmaları sonucunda tarifeli olarak satışa sunulan Riyadh – Antalya rotası ve bu rotada Antalya’ya ilk defa operasyon gerçekleştirecek olan iki havayolu şirketi bilgileri paylaşıldı.

Proje kapsamında karşılıklı rota geliştirme çalışmaları sonucunda tarifeli olarak satışa sunulan Riyadh – Antalya rotasında 21 Haziran’da ilk uçuşunu gerçekleştiren Flynas yaz sezonu boyunca haftada 4 ve ardından 22 Haziran’da ilk uçuşunu gerçekleştiren Flyadeal yaz sezonu boyunca haftada 4 olacak şekilde operasyonlarına devam edeceği bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.