Rektör Süleyman Kızıltoprak: “Görevlendi̇rmeler Li̇yakat Ve Veri̇m Artışı Esasına Göre Yapıldı”

Spread the love

REKTÖR SÜLEYMAN KIZILTOPRAK: “GÖREVLENDİRMELER LİYAKAT VE VERİM ARTIŞI ESASINA GÖRE YAPILDI”

Rektör Süleyman Kızıltoprak: “Görevlendi̇rmeler Li̇yakat Ve Veri̇m Artışı Esasına Göre Yapıldı”
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ndeki görevlendirmelerin liyakat ve verim artışı esasına göre yapıldığı bildirildi. Rektörlükten yapılan açıklamada, son 10 ayda üniversite bünyesindeki idari görevlendirmelerin, yeni kurulan birimler ile güncel dönemin başladığı kaydedildi.

DPÜ’de Abdullah Şen; Personel Daire Başkanı, Ahmet Ulu; Kütahya Sosyal Bilimler MYO Sekreteri, Ali Tevfik Kurt; Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı, Bakar Karatay; Özel Kalem, Bülent Kıvanç; Kütüphane Daire Başkanı, Emrah Saçkesici; Kütahya Güzel Sanatlar MYO Sekreteri, Faruk Tayyip Ebeoğlugil; Personel Daire Başkanı Şube Müdürü, Hasan Kocabay; Enformatik Daire Başkanı, İlyas Akar; Mimarlık Fakültesi Sekreteri, Murat Tekeli; İdari Mali İşler Daire Başkanı, Mustafa Doğan; Fen Edebiyat Fakültesi Sekreteri, Şaban Çağlar; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri, Şeref Yufka; Bilgi İşlem Daire Başkanı ve Şule Güleç; Öğrenci Yurdu Müdürü olarak atandı.

Atamalarla ilgili açıklamada bulunan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Üniversitelerin akademik üretim ve bilime katkı sunan bir kurum olma hedefleri, bu yolda yapılanlarını da kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşmayı gerektirmektedir. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yapılan atamalarda önceliğimiz liyakat olmuştur. Birimlerimizden gelen istekleri göz önünde bulundurarak görevi, ilgili kadronun sorumluluklarını üstlenme konusunda en yetkin çalışma arkadaşlarımıza verdik. Hiçbir personelimizin özlük hakkına müdahale etmeden, kanunlar çerçevesinde görevde yükselme sınavları yapmaya özen gösteriyoruz. Gereklilik dâhilinde görev yeri değişen 14 idari personelimiz yeni görev yerine iade edilirken liyakat ve gönüllülük esas alınmıştır. Liyakat çerçevesinde yaptığımız görevlendirmelerin birimlerde iş ve işleyişi olan katkısını gördük. Personelimize yeni görevlerinde başarılar diliyor, alınan kararların üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.