Rektör Hacımüftüoğlundan Araştırma Hastanesi̇ Yöneti̇mi̇ne Hayırlı Olsun Zi̇yareti̇

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA HASTANESİNİN YENİ YÖNETİM KADROSUNA TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNAN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET HACIMÜFTÜOĞLU, GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETTE, HASTANE YÖNETİMİ VE HEKİMLERLE BİR ARAYA GELEREK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Rektör Hacımüftüoğlundan Araştırma Hastanesi̇ Yöneti̇mi̇ne Hayırlı Olsun Zi̇yareti̇
resim yükle
Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin yeni yönetim kadrosuna tebrik ziyaretinde bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, gerçekleştirdiği ziyarette, hastane yönetimi ve hekimlerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hastane hekimleriyle bir araya geldiği öğle yemeği programında, sağlık hizmetleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Rektör Hacımüftüoğlu, hastanenin genel durumu ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi yönünde Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bilgehan Erkut ile bir görüşme gerçekleştirdi.

resim yükle

Ziyaretin son bölümünde Rektör Hacımüftüoğlu, hastane yönetiminde yeni görevlere atanan başhekim yardımcıları, başmüdür ve müdür yardımcıları ile görüşerek kendilerine başarı dileklerini iletti. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin, bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunma vizyonu doğrultusunda yönetim ekibine desteklerinin tam olduğunu belirten Hacımüftüoğlu, bu tür ziyaretlerin üniversite-hastane iş birliğini güçlendirdiğini vurguladı.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.