Rektör Çolaktan, Emekli̇ye Ayrılan İdari̇ Ve Mali̇ İşler Dai̇re Başkanı Necmetti̇n Başkuta Plaket

Spread the love

ESOGÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KAMİL ÇOLAK’TAN (SAĞDA), EMEKLİYE AYRILAN ESOGÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANI NECMETTİN BAŞKUT (SOLDA)’A PLAKET.

Rektör Çolaktan, Emekli̇ye Ayrılan İdari̇ Ve Mali̇ İşler Dai̇re Başkanı Necmetti̇n Başkuta Plaket
Yayınlama: 04.07.2024
A+
A-
Spread the love

Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, emekliye ayrılan ESOGÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Necmettin Başkut’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Başkut, toplam 30 yıl ESOGÜ’nde görev yaptı. Daha öncede 13 yıl Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)’nde Muhasebe Müdürü olarak görev yapan Necmettin Başkurt, toplam 43 yıl görev yaparak çalışma hayatını emeklilikte noktaladı.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, ‘’ESOGÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Necmettin Başkut, ESOGÜ’ de sevilen bir insandı. ESOGÜ’de yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim ve emeklilik hayatında başarılar dilerim’’ dedi.

ESOGÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Necmettin Başkut da veda konuşmasında, ‘’Beni onurlandıran ESOGÜ Rektörü Kamil Çolak’a ve veda toplantısına gelen ESOGÜ’de görev yapan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim’’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.