Radar Tespi̇t Ci̇hazı Olan Araç Yakalandı

Spread the love

BALIKESİR-BURSA YOLUNDA BULUNAN UYGULAMA NOKTASINDA, BİR ARACIN ÖNÜNDE RADAR TESPİT CİHAZI TESPİT EDEN BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ EKİPLERİ ARAÇ SÜRÜCÜSÜ VE ONA YARDIM EDEN KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPTI.

Radar Tespi̇t Ci̇hazı Olan Araç Yakalandı
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-
Spread the love

Balıkesir-Bursa yolunda bulunan uygulama noktasında, bir aracın önünde radar tespit cihazı tespit eden Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ekipleri araç sürücüsü ve ona yardım eden kişi hakkında işlem yaptı.

Balıkesir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Balıkesir – Bursa yolu 46’ncı kilometrede bulunan uygulama noktasında bir araç önünde radar tespit cihazı tespit etti. Aracı takibe alan ekipler park halindeki araçta arama yaptı. Araç sürücüsü C.K’nin cihazı sökerek yanında bulunan S.K’ye verdiği ve S.K.’nin de radar tespit cihazını lavobaya sakladığı tespit edildi. Ekipler lavobada buldukları radar tespit cihazının cihaza el koyarken, sürücü C.K. ve delil karartmak suçu işleyen S.K. adli işlemler için polis merkezine götürüldü.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.