Pursaklar Beledi̇yesi̇, Pazarları Denetli̇yor

Spread the love

PURSAKLAR BELEDİYESİ BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN, SEMT PAZARLARINI GEZEREK VATANDAŞLARIN TAZE, HİJYENİK VE SAĞLIKLI GIDALARI ULAŞIMINI SAĞLAMAK ADINA DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR.

Pursaklar Beledi̇yesi̇, Pazarları Denetli̇yor
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çetin, semt pazarlarını gezerek vatandaşların taze, hijyenik ve sağlıklı gıdaları ulaşımını sağlamak adına denetimlerine devam ediyor.

Cadde ve sokakta her zaman hemşerilerinin halini hatırını soran Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte pazarlarda vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.

‘‘Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için çalışıyoruz’’

Vatandaşların sağlıklı gıda tüketmelerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini belirten Çetin, ‘‘Pazar alanımızda, esnaf ve hemşerilerimiz ile selamlaştık. Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için çalışıyoruz. Olumsuzlukları pazarda görevli zabıta personelimize lütfen bildirin. Vatandaşlarımızın temiz, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimlerimiz artarak devam edecek’’ dedi.

Pazar ziyareti boyunca sebze ve meyveleri teker teker inceleyen Çetin, vatandaşların taleplerine cevap verirken, pazarcı esnafının, istek ve ihtiyaçlarını da dinledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.