Polisten yeni yıl öncesi sahte içki operasyonu

Spread the love

YAPILAN BASKINLARDA 2 BİN 900 LİTRE GÜMRÜK KAÇAĞI İÇKİ, 2 BİN 224 LİTRE SAHTE İÇKİ, SAHTE İÇKİ YAPIMINDA KULLANILAN 21 LİTRE AROMA, 7 BİN 50 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONLARDA 22 KİŞİ HAKKINDA ADLİ VE İDARİ İŞLEM YAPILDIĞI BİLDİRİLDİ.

Polisten yeni yıl öncesi sahte içki operasyonu
Yayınlama: 01.01.2023
A+
A-
Spread the love

Adana polisi yaptığı operasyonda 2 bin 900 litre gümrük kaçağı içki, 2 bin 224 litre sahte içki ele geçirdi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, yeni yıl öncesi piyasaya sahte ve kaçak içki sürmeye hazırlanan şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri, belirledikleri adresler ile yılbaşı gecesi de sahte ve kaçak içki satışı yapan çeşitli restoran ve barlara operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda 2 bin 900 litre gümrük kaçağı içki, 2 bin 224 litre sahte içki, sahte içki yapımında kullanılan 21 litre aroma, 7 bin 50 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 22 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldığı bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.