Pınar Karşıyaka, zirveye oynuyor

Spread the love

TÜRKİYE SİGORTA BASKETBOL SÜPER LİGİ’NDE YER ALAN PINAR KARŞIYAKA, LİGDE ÜST ÜSTE ALDIĞI 6 GALİBİYETLE PUAN TABLOSUNDA 3. SIRAYA KADAR YÜKSELDİ VE ZİRVEYİ YAKINDAN TAKİP ETMEYE BAŞLADI.

Pınar Karşıyaka, zirveye oynuyor
Yayınlama: 28.12.2022
A+
A-
Spread the love

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde üst üste aldığı 6 galibiyetle puan tablosunda 3. sıraya kadar yükseldi ve zirveyi yakından takip etmeye başladı.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, sezona galibiyetlerle başlasa da sonrasında arka arkaya aldığı 3 mağlubiyetle kötü bir periyoda girmişti. Bu süreci atlatmak isteyen Kaf-Kaf, 7. hafta sahasında oynadığı Merkezendi maçıyla çıkışa geçti ve üst üste oynadığı A.Efes, Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka, Frutti Extra Bursaspor ve Gaziantep Basketbol maçlarından galibiyetle ayrılarak bir çıkış yakalamış oldu. Böylece yeşil-kırmızılılar, ligde aldığı 9 galibiyetle puan tablosunda 3. sıraya kadar yükseldi ve zirve yarışına ortak oldu.

Öte yandan İzmir temsilcisi, hafta sonunda Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.