Pendik’te pes dedirten görüntü: Kapısı açık otomobili ayakta kullandı

Spread the love

PENDİK’TE BİR ARKADAŞIYLA BERABER YOLCULUK EDEN SÜRÜCÜ, BEĞENİ UĞRUNA TRAFİĞE AÇIK YOLDA, KAPISI AÇIK OTOMOBİLİ AYAĞA KALKARAK KULLANDI. BAŞKA BİR OTOMOBİLDEKİ ARKADAŞI İSE O ANLARI CEP TELEFONUYLA BÖYLE GÖRÜNTÜLEDİ.

Pendik’te pes dedirten görüntü: Kapısı açık otomobili ayakta kullandı
Yayınlama: 14.12.2022
A+
A-
Spread the love

Pendik’te bir arkadaşıyla beraber yolculuk eden sürücü, beğeni uğruna trafiğe açık yolda, kapısı açık otomobili ayağa kalkarak kullandı. Başka bir otomobildeki arkadaşı ise o anları cep telefonuyla böyle görüntüledi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Pendik’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 arkadaş kiralık otomobil ile Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda ilerledikleri sırada hiç olmayacak bir işe kalkıştı. Sürücü, otomobilin kapısını açarak ayakta kullandı. O sırada yolun boş olması muhtemel bir faciayı önlerken, trafikte bu kadarına da pes dedirten görüntüler, kapıyı açıp ayağa kalkan sürücünün arkadaşı tarafından cep telefonuyla böyle görüntülendi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.