Pegasusun Yeni̇ Hattı Ankara-Dubli̇n

Spread the love

UÇUŞ AĞINI YENİ AÇTIĞI ULUSLARARASI HATLARLA HER GEÇEN GÜN GENİŞLETEN PEGASUS HAVA YOLLARI, ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANI’NDAN İRLANDA’NIN BAŞKENTİ OLAN DUBLİN’E UÇMAYA BAŞLIYOR.

Pegasusun Yeni̇ Hattı Ankara-Dubli̇n
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-
Spread the love

Uçuş ağını yeni açtığı uluslararası hatlarla her geçen gün genişleten Pegasus Hava Yolları, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan İrlanda’nın başkenti olan Dublin’e uçmaya başlıyor.

’’Türkiye’nin dijital hava yolu’’ sloganıyla faaliyet gösteren Pegasus, Ankara ile Dublin uçuşlarını başlatarak iki başkenti birbirine bağlıyor. Dublin’e haftada 3 frekans düzenlenecek seferlerin ilki 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Şirketin İrlanda’nın başkenti Dublin’e Ankara’dan gerçekleştireceği uçuşların biletleri 69,99 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Uçuşlar; Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Dublin Havalimanı’na Çarşamba ve Pazar günleri saat 09.50 ve Cuma günleri saat 10.00’da; Dublin Havalimanı’ndan Ankara Esenboğa Havalimanı’na ise yine Çarşamba ve Pazar günleri saat 13.25 ve Cuma günleri saat 13.35’te düzenlenecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.