Pamukkale Üni̇versi̇tesi̇ Öğrenci̇leri̇ni̇ Kari̇yer Hayatına Uğurluyor

Spread the love

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ) TARAFINDAN 10-13 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK MEZUNİYET TÖRENLERİ PAÜ KAPALI SPOR SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Pamukkale Üni̇versi̇tesi̇ Öğrenci̇leri̇ni̇ Kari̇yer Hayatına Uğurluyor
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından 10-13 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek mezuniyet törenleri PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezunları için düzenlenen törenler; 10 Haziran 2024’te PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak “Genel Mezuniyet Töreni” ile başlayacak olup dört gün sürecek törenlerde on sekiz fakülte, on yedi meslek yüksekokulu toplamda 7 bin 690 mezun öğrencisini düzenlenen törenlerle kariyer hayatlarına uğurlayacak.

2023-2024 yılında PAÜ’den mezun olacak öğrenciler için düzenlenecek Genel Mezuniyet Töreninde başta Filistin olmak üzere Ukrayna, Doğu Türkistan gibi savaş olan coğrafyalarda yaşayıp hayatını kaybeden öğrencilerin anısına mezun öğrencilere, mezuniyet belgelerine ek olarak ikinci bir diploma daha verilecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.