Pamucak Sahi̇li̇ Yaza Hazır

Spread the love

YAZ AYLARINDA SELÇUKLULAR KADAR KENTE GELEN ZİYARETÇİLERİN DE UĞRAK NOKTASI OLAN PAMUCAK SAHİLİ YAPILAN HAZIRLIKLAR İLE YAZA HAZIR.

Pamucak Sahi̇li̇ Yaza Hazır
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Yaz aylarında Selçuklular kadar kente gelen ziyaretçilerin de uğrak noktası olan Pamucak Sahili yaza hazır.

Pamucak Sosyal Tesisleri, yaz aylarında yerli ve yabancı tatilcilerin daha keyifli zaman geçirmesi için kapsamlı bir yenileme sürecinden geçti. Selçuk Belediyesi tarafından Pamucak Sosyal tesislerde Piknik alanlarında bulunan oturma grupları tamamen yenilenerek, daha modern ve kullanışlı hale getirildi. Tesislerde ayrıca, ziyaretçilerin sıcak yaz günlerinde güneşten korunmaları için gölgelikler de yenilendi. Piknik alanında bulunan banklar Selçuk Belediyesi’ne ait atölyelerde belediye emekçileri tarafından yenilendi. Demircilik ve marangozluk işlemi gerektiren oturma gruplarının çalışmaları belediye öz kaynaklarıyla yapılarak kurumsal tasarruf sağlandı.

Öte yandan uzun sahili ile tatilcilerin uğrak yeri olan Pamucak Sahili ziyaretçiler tarafından piknik için de sıklıkla tercih ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.