Özel Öğrenci̇ler Yaptıkları Proje İle Ulusal Kali̇te Eti̇keti̇ Aldı

21 ORTAĞI OLAN PROJE ETKİLİ VE DOĞRU İLETİŞİMİN ÖNEMİ KONUSUNDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK VE ÖĞRENCİLERİ İLETİŞİM BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYİ HEDEFLİYOR

Özel Öğrenci̇ler Yaptıkları Proje İle Ulusal Kali̇te Eti̇keti̇ Aldı
resim yükle
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygula Okulu tarafından yürütülen “İletişimin Gücü ve İyi Oluş Atölyeleri” adlı eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Türkiye’den 10, Yunanistan’dan 5, İtalya’dan 3, Litvanya’dan 1, İspanya’dan 1 ve Romanya’dan 1 olmak üzere toplam 21 ortağı olan “İletişimin Gücü ve İyi Oluş Atölyeleri” adlı eTwinning projesi, etkili ve doğru iletişimin önemi konusunda farkındalık oluşturmak ve öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Projede özel öğrencilere iletişim yöntemleri ve iletişim sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar öğretilerek, iletişimin gücüne ilişkin farkındalık artırılmış oldu. Sınıf içerisinde yapılan drama etkinliği ile olumlu ve olumsuz iletişim arasındaki farkı öğrencilerin görmeleri sağlanarak, güçlü bir iletişimin nasıl kurulacağı gösterildi. Farklı okullardaki öğrencilerle ortak çalışmalar ve toplantılar yaparak öğrencilerin sosyalleşmeleri ve iletişimlerini geliştirmeleri ile teknolojiyi etkin ve bilinçli kullanmaları da sağlandı. Ayrıca öğrencilere Web 2.0 araçlarını nasıl kullanacakları öğretildi.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.