Özel Öğrenci̇ler Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Spread the love

KULA GERMİYANOĞULLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DOLAYISIYLA SOKAK HAYVANLARINA MAMA VE SU DÖKTÜ.

Özel Öğrenci̇ler Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-
Spread the love

Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanlarına mama ve su verdi.

Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrenci ve öğretmenleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde sokak hayvanları için anlamlı bir etkinlik düzenledi. İlçenin çeşitli noktalarında mama ve su kapları içerisinde çeşitli mama ürünleri ve su bırakan öğrenciler, bakıma ihtiyaç duyan sokak hayvanlarını da ilçedeki veterinerlere götürüp tedavi ettirdi. Sokak hayvanlarının bu hayattaki en yakın dostlar olduğunu dile getiren Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde özel eğitim sınıfı öğrencileri ile birlikte ilçenin çeşitli noktasına mama ve su bırakarak sokak hayvanlarına olan sevgilerini bu şekilde dile getirdikleri söyledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.