Ozan Kabak, Sakatlığı Sebebi̇yle Euro 2024Te Oynayamayacak!

Spread the love

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF), DÜN AKŞAM OYNANAN İTALYA-TÜRKİYE MAÇINDA SAKATLANAN MİLLİ FUTBOLCU OZAN KABAK’IN SAĞ DİZ ÖN ÇAPRAZ BAĞLARINDA YIRTIK TESPİT EDİLDİĞİNİ VE 24 YAŞINDAKİ DEFANS OYUNCUSUNUN EURO 2024 GENİŞ KADROSUNDAN ÇIKARILDIĞINI AÇIKLADI.

Ozan Kabak, Sakatlığı Sebebi̇yle Euro 2024Te Oynayamayacak!
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dün akşam oynanan İtalya-Türkiye maçında sakatlanan milli futbolcu Ozan Kabak’ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve 24 yaşındaki defans oyuncusunun EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Dün akşam oynanan İtalya – Türkiye özel maçı esnasında yaşadığı sakatlığın ardından sedyeyle oyundan çıkan, daha sonra da hastaneye götürülen milli futbolcumuz Ozan Kabak’ın muayene ve tetkikleri tamamlandı.

Yapılan kontroller sonucunda, Ozan’ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi ve 24 yaşındaki defans oyuncumuz, sakatlığının ciddiyeti sebebiyle A Milli Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldı.

Yaşamış olduğu talihsiz sakatlık nedeniyle Ozan Kabak’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde sahalara yeniden dönmesini diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bu sezon Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim ile 30 maça çıkan Ozan Kabak, 4 gol, 1 asistlik perfomans sergiledi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.