Oyunda ‘Buz Çağı, Coşkuyla Yeni̇den Başladı

Spread the love

‘GAMİNG PARKOUR’ TURNUVASINDA YENİ DÖNEM COŞKUYLA BAŞLADI. OYUN BİLGİSAYARLARININ GÜÇLÜ SOĞUTMA PERFORMANSINA ATIFLA TEKNOSA, INTEL VE LENOVO İŞ BİRLİĞİYLE HAYATA GEÇEN YARIŞMA SERİSİ, YOUTUBER VE TWİTCH YAYINCISI PQUEEN’İN KATILIMIYLA ANKARA’DA OYUN TUTKUNLARINI YENİDEN BİR ARAYA GETİRDİ.

Oyunda ‘Buz Çağı, Coşkuyla Yeni̇den Başladı
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

‘Gaming Parkour’ turnuvasında yeni dönem coşkuyla başladı. Oyun bilgisayarlarının güçlü soğutma performansına atıfla Teknosa, Intel ve Lenovo iş birliğiyle hayata geçen yarışma serisi, YouTuber ve Twitch yayıncısı Pqueen’in katılımıyla Ankara’da oyun tutkunlarını yeniden bir araya getirdi.

‘Oyunda Buz Çağı Başlıyor’ mottosuyla 2023 yılında 6 şehirdeki 15 Teknosa mağazasında gerçekleşen ve yıla adını yazdıran yarışma serisi ‘Gaming Parkour’ yeni döneme coşkulu başladı. Teknoloji sektörünün önde gelenleri Teknosa, Intel Türkiye ve Lenovo Türkiye iş birliğiyle hayata geçen turnuvanın ilki, binlerce oyunseverin katılımıyla Ankara’da gerçekleşti. Ankara Neta Vega AVM ile Antares AVM’de düzenlenen yarışmalar, bugüne kadarki en kalabalık etkinlikler olarak kayda geçti. Neta Vega AVM’deki etkinliğe katılan YouTuber ve Twitch yayıncısı Pqueen, fırtına gibi esti. Binlerce oyunsever, Pqueen ile tanışmak ve fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Geçen yıl turnuvaya katılan bazı yarışmacılar da bu yılki rekabette yerini alarak, heyecanın dozunu artırdı. Oyuncular, performansa ve hıza dayalı Forza Horizon 5, EA Sports FC 24, Mortal Kombat 1 ve Counter Strike 2 gibi dünyaca ünlü oyunları oynayarak, verilen parkur görevlerini tamamladı.

Büyük ödül 300 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki

Yapılan açıklamaya göre, kasım ayına kadar sürecek turnuva kapsamında her etkinliğin birincileri finalist olmaya hak kazanacak. 12 finalist en son büyük ödül için mücadele edecek. Bu yılki yarışmada büyük ödül 300 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki. Her etkinliğin birincileri de 5 bin TL değerinde Teknosa hediye çekiyle ödüllendirilecek. Her etkinliğin ikincilerine Lenovo gaming headset, üçüncülerine ise Lenovo mouse hediye edilecek. Her katılımcı için Lenovo çanta hediyesi de var.

Turnuva takvimi şöyle açıklandı:

30.06.2024 / Bursa Kent Meydan

20.07.2024 / İstanbul Akbatı

21.07.2024 / İstanbul Tepe Nautilus

17.08.2024 / İzmİr Westpark

18.08.2024 / İzmİr MaviBahçe

07.09.2024 / Ankara Atlantis

08.09.2024 / Ankara Cepa

05.10.2024 / İstanbul Vadistanbul

19.10.2024 / Eskişehir Espark

16.11.2024 / İstanbul ESA

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.