Otobüsün Yatak Kısmına Saklanan 514 Bi̇n Euro Ve 60 Bi̇n Dolar Ele Geçi̇ri̇ldi̇

Spread the love

ROMANYA’DAN YOLA ÇIKAN VE EDİRNE KAPIKULE’DEN TÜRKİYE’YE GELMEK İSTEYEN BİR OTOBÜSTE ARAMA YAPAN BULGARİSTAN GÜMRÜK GÖREVLİLERİ, YAKLAŞIK 20 MİLYON LİRA DEĞERİNDE 514 BİN EURO VE 60 BİN DOLAR ELE GEÇİRDİ.

Otobüsün Yatak Kısmına Saklanan 514 Bi̇n Euro Ve 60 Bi̇n Dolar Ele Geçi̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-
Spread the love

Romanya’dan yola çıkan ve Edirne Kapıkule’den Türkiye’ye gelmek isteyen bir otobüste arama yapan Bulgaristan gümrük görevlileri, yaklaşık 20 milyon lira değerinde 514 bin euro ve 60 bin dolar ele geçirdi.

Romanya’dan Bulgaristan üzerinden Türkiye’ye giden Türk plakalı bir otobüs, Kaptan Andreevo sınır kapısında durduruldu. Yedek şoförü, hostesi ve 9 yolcusu bulunan Türk vatandaşının kullandığı otobüs, “Risk analizi” yöntemine göre x-ray dahil olmak üzere detaylı gümrük muayenesi için seçildi.

Sürücünün dinlenme yatağı çevresinde olağan dışı yoğunluklar fark eden Bulgar gümrükçüler, sonraki fiziksel kontrol sırasında, farklı değerdeki euro ve dolar banknotlarını içeren paketlerin saklandığı, özel olarak inşa edilmiş iki önbellek tespit etti. Yapılan aramada toplamda, beyan edilmemiş 514 bin euro ve 60 bin dolar ele geçirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.