Osmani̇yede İki̇ Farklı Uyuşturucu Operasyonunda 4 Ki̇şi̇ Tutuklandı

Spread the love

OSMANİYE’DE UYUŞTURUCU SATICILARINA VE KULLANICILARA KARŞI DÜZENLENEN İKİ FARKLI OPERASYONDA GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİDEN 4’Ü TUTUKLANDI.

Osmani̇yede İki̇ Farklı Uyuşturucu Operasyonunda 4 Ki̇şi̇ Tutuklandı
Yayınlama: 06.12.2023
A+
A-
Spread the love

Osmaniye’de uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılara karşı düzenlenen iki farklı operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde belirli ev ve iş yerlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda yapılan aramada 182,99 gram bonzai, 34 sentetik ecza hap, 4 gram skunk maddesi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan B.T. ve Y.Ç. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı, M.H. ise serbest bırakıldı.

Diğer bir operasyonda şüphe üzerine uygulama noktasında durdurulan otomobil, otoparka çekilerek hassas burunlu narkotik köpeği ile yapılan aramada, 200,19 gram eroin maddesi ele geçirildi. Otomobilde bulunan Y.G., M.D., D.Ö. ve A.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Y.G. ve M.D. tutuklanırken diğer ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.