Ömer Güleryüz: “Takımımın Şampi̇yon Olmasını Ve Gol Kralı Olmayı İsti̇yorum”

Spread the love

AMPUTE MİLLİ TAKIM’IN GOLCÜ OYUNCUSU ÖMER GÜLERYÜZ, ATTIĞI 15 GOLLE EURO 2024’ÜN GOL KRALLIĞI YARIŞINDA ZİRVEDE YER ALMASIYLA İLGİLİ, “GOL KRALLIĞINDA EN YAKIN RAKİBİME 8 GOL FARK ATTIM. BU PERFORMANSIMI SÜRDÜRÜP, TAKIMIMIN ŞAMPİYON OLMASINI VE GOL KRALI OLMAYI İSTİYORUM” DEDİ.

Ömer Güleryüz: “Takımımın Şampi̇yon Olmasını Ve Gol Kralı Olmayı İsti̇yorum”
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ampute Milli Takım’ın golcü oyuncusu Ömer Güleryüz, attığı 15 golle EURO 2024’ün gol krallığı yarışında zirvede yer almasıyla ilgili, “Gol krallığında en yakın rakibime 8 gol fark attım. Bu performansımı sürdürüp, takımımın şampiyon olmasını ve gol kralı olmayı istiyorum” dedi. Milli kaleci Furkan Arslan ise yeniden Avrupa’nın en iyi takımı olmak istediklerini dile getirdi.

Avrupa ve dünya şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı, EURO 2024 C Grubu çeyrek final maçında Almanya’yı 11-0 mağlup ederek yarı finalde Polonya’nın rakibi oldu. Müsabakanın ardından milli oyuncular Ömer Güleryüz ve Furkan Arslan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Almanya galibiyetini değerlendiren Ömer Güleryüz, “Güzel başladığımız bir maç. Farklı bir skorla bitti. Bizim adımıza mutluluk verici bir şey. Yarı finale çıktık. Yarın yarı final maçımız var. Maç maç ilerliyoruz. Artık hatanın telafisi olmadığı yerdeyiz. İnşallah yarınki maça iyi odaklanıp, finale çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

“En yakın rakibime 8 gol fark attım”

Her maçta attığı gollerle adından sıkça söz ettiren ve 15 gole ulaşan Güleryüz, yarın da taraftarları stada beklediklerini ifade ederek, “Gol krallığında en yakın rakibime 8 gol fark attım. Önemli bir fark. Bu performansımı sürdürüp, takımımın şampiyon olmasını ve gol kralı olmayı istiyorum” ifadelerini kullandı.

Furkan Arslan: “Hedefimiz yeniden Avrupa’nın en iyi takımı olmak”

Milli kaleci Furkan Arslan ise, yeniden Avrupa’nın en iyi takımı olmak istediklerini vurgulayarak, “Maça çok iyi başladık. Almanya’yı farklı skorla elemeyi başardık. Yarı finaldeyiz. Hedefimiz yeniden Avrupa’nın en iyi takımı olmak. Kupayı alıp, Türkiye’ye, halkımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

Şampiyonada sadece Azerbaycan’dan bir gol yediklerini ifade eden Arslan, “Nazarlık oldu o bir gol. Kaleciler olarak çok iyi hazırlandık, çok iyi çalıştık. Avrupa’nın en iyi kalecisi olmak istiyoruz. Kale emin ellerde” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.