Öğretmenleri̇n Karne Sevi̇nci̇ Gülümsetti̇

Spread the love

BURSA’DA İLKOKULDA EĞİTİM VEREN ÖĞRETMENLERİN, KARNE SEVİNCİ GÜLÜMSETTİ. SON DERS ZİLİNİN ÇALMASIYLA, ELLERİNDEKİ KAĞITLARI HAVAYA ATARAK OKULDAN KOŞTURARAK ÇIKMALARI SOSYAL MEDYADA DA BEĞENİ TOPLADI. ÖĞRENCİLERİN İSE, ÖĞRETMENLERİNİN ARKASINDAN HAYRETLE BAKIŞLARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Öğretmenleri̇n Karne Sevi̇nci̇ Gülümsetti̇
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-
Spread the love

Bursa’da bir ilkokulda eğitim veren öğretmenlerin, karne sevinci gülümsetti. Son ders zilinin çalmasıyla öğretmenlerin, ellerindeki kağıtları havaya atarak okuldan koşturarak çıkmaları sosyal medyada da beğeni topladı. Öğrencilerin ise öğretmenlerinin arkasından hayretle bakışları renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa’da 2 bin 25 okulda 699 bin 229 öğrenci karnelerini alıp yaz tatiline girerken, 42 bin 129 öğretmen de son dersine girmiş oldu. Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkokulu öğretmenlerinin son ders ziliyle sınıflardan koşarak çıkması ise izleyenleri gülümsetti.

Ellerindeki kağıtları havaya atarak okuldan koşuşturarak çıkan öğretmenler, renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin ise hayretle bakışları, kameralara yansıdı. Öğretmenlerin tatil heyecanı sosyal medyada da beğeni topladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.