Öğretmenler Odasında Buluştular

Spread the love

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN, ERZURUM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE SABANCI İLKOKULU VE HAMİDİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Öğretmenler Odasında Buluştular
Yayınlama: 10.02.2024
A+
A-
Spread the love

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum programı çerçevesinde Sabancı İlkokulu ve Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, her iki okul ziyaretinde de memnuniyetini ve mutluluğunu ifade ederek, “Erzurum Sabancı İlkokulundaydık. Bizi sevgi seliyle karşılayan öğrencilerimizle sohbet ettik, meslektaşlarım ile Öğretmenler Odası’nda eğitime dair istişarelerde bulunduk. Önceliğimiz evlatlarımız, en büyük gücümüz öğretmenlerimizdir. Kıymetli meslektaşlarıma ve değerli öğrencilerime teşekkür ederim. Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde öğretmenlerimizin muhabbetine ortak olduk. Öğretmenler odası en güzel buluşma yerimiz. Bizleri okullarında misafir eden meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.